Senior Front-End Developer - JavaScript

Wil jij je carrière als Front-End ontwikkelaar een boost geven? Thauris gaat een nieuw soort dienstverlening ontwikkelen en is op zoek naar een multifunctioneel talent. In jouw rol krijg je alle gelegenheid om het verschil te maken.

Senior Front-End Developer - JavaScript

Wil jij je carrière als JavaScript-ontwikkelaar een boost geven? Thauris zoekt voor een nieuw te ontwikkelen dienstverlening veelzijdig talent. In deze rol kun je echt het verschil maken.

Over Thauris

We kunnen, als Thauris, met trots zeggen dat we 'thought leader' zijn op het gebied van het ontwerpen van oplossingen voor geautomatiseerde informatie-uitwisseling en -verwerking in zowel de publieke sector als in het bedrijfsleven. Als Thauris analyseren we informatieketens en ontwerpen we systemen die bijdragen aan een snelle, veilige en eenvoudige uitwisseling van berichten tussen bedrijven en de overheid, maar ook tussen bedrijven en overheden onderling.

Over de functie: Senior Front-End Developer - JavaScript

Als ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en ontwerpen van nieuwe software. Ons product is erop gericht om de administratie van ondernemend Nederland makkelijker en toegankelijker te maken.

Je levert een actieve bijdrage aan de projectactiviteiten en je zult veelvuldig samenwerken ons team van ontwikkelaars en UX-designers. Op langere termijn zul je je uiteraard ook bezighouden met het doorontwikkelen en verbeteren van bestaande diensten.

Wie zoeken we?

Je bent praktisch ingesteld en een 'zelfstarter'. Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt oog voor detail en kwaliteit staat bij jou voorop. In dynamische omgevingen blijf je jezelf en weet je succesvol met anderen samen te werken. Je houdt ervan om complexe zaken inzichtelijk te maken en het overzicht te bewaren. Vanuit deze rol schakel je waar nodig met de juiste specialisten.

Profiel

Ben jij onze nieuwe front end developer? Dan heb je:

  • Na je afgeronde IT-opleiding (WO/HBO), minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan
  • Gedegen kennis en ervaring met het ontwikkelen van frontend applicaties in JavaScript (ES2015), HTML5 en CSS
  • Ervaring met ReactJS of een vergelijkbaar JavaScript-library/framework
  • Ervaring met ImmutableJS en Redux
  • Ervaring met Agile methodieken zoals Scrum
  • Kennis van Git
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels

Wat krijg je van ons?

Intellectuele uitdaging en een goede beloning! Bij ons krijg je de ruimte voor innovatie en ondernemerschap. Onze collega's hebben allemaal verschillende specialismen, achtergronden en talenten, waardoor we onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken benaderen. Je zult voortdurend contact hebben met thought leaders op hun werkgebied.

Je krijgt de kans om daadwerkelijk bij te dragen aan ontwikkeling en innovatie. Er is vanzelfsprekend ruimte voor opleidingen. Standplaats is Den Haag. In eerste instantie bieden we je een fulltime contract voor bepaalde tijd, uiteraard met uitzicht op vast dienstverband.

Interesse?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV én korte motivatie voor 31 maart 2018 naar Beatrix ten Bosch, recruiter, talent@thauris.nl, onder vermelding van 'Senior Front-End Developer – JavaScript'. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Beatrix ten Bosch, René Kleizen, business analyst, of Joris Tinbergen, managing director, via 070-8209660 of via bovenstaand e-mailadres.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Deel deze vacature dan via onderstaande buttons.

Onze andere vacatures

Audit & Accounting Professional (RA) – qualified information exchange

Ben jij een ondernemende audit professional die wil werken op het snijvlak van accountancy en IT? En wil je je vakkennis op een ...

Meer informatie

Junior Audit & Accounting Professional – qualified information exchange

Wil jij werken op het snijvlak van accountancy en IT? Heb je in de afgelopen twee jaar een master of bachelor accountancy & ...

Meer informatie

Senior Back-End Developer - Scala

Wil jij je carrière als Scala ontwikkelaar een boost geven? Thauris zoekt voor een nieuw te ontwikkelen dienstverlening naar een ...

Meer informatie

Data Analyst - Business Data

Wil jij als data analyst je carrière starten en je interesse in data en data-analyse toepassen om structurele oplossingen te ...

Meer informatie