Waarom werken bij Thauris?

Wij zijn een jong, snelgroeiend team, waarin iedereen een zeer diverse achtergrond heeft. Maar wat iedereen gemeen heeft, is een drive om bij te dragen aan de maatschappij door middel van slim en efficiënt gebruik van technologie. De diversiteit van onze mensen stelt ons in de gelegenheid om onderwerpen vanuit verschillende perspectieven te benaderen.

Open communicatie, creativiteit en innovatie – het zijn kenmerken van onze werkplek. Je maakt deel uit van een groeiend bedrijf en een zeer gemotiveerd team. Bij binnenkomst word je meteen actief betrokken bij lopende projecten. Wij bieden een breed scala aan opleidings- en carrièremogelijkheden in een stimulerende werkomgeving. Jouw persoonlijke en professionele groei staat bij ons centraal.

Je gaat interessante uitdagingen aan en draagt bij aan het opnieuw uitdenken van processen en procedures binnen organisaties. Je werkt intensief samen met slimme en betrokken mensen van verschillende teams. Zo blijf je leren en stuur je vanuit je eigen kracht en visie aan je carrière.

  • We hebben een open bedrijfscultuur waar mensen ruimte krijgen om hun eigen projecten op te pakken;
  • Wij bieden een loopbaan in een groeiend bedrijf met een ontspannen cultuur en veel diversiteit;
  • Je werkt samen in multidisciplinaire teams met getalenteerde mensen met verschillende achtergronden;
  • Je werkt bij een jong bedrijf met veel ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Je direct resultaat van je werk en wat je bereikt hebt.

Werken in teams

Je werkt in kleine, zelfsturende teams en hebt daarin veel vertrouwen, vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Daarmee doen we een groot beroep op je ondernemerschap. Maar je doet het nooit alleen, samenwerken is essentieel om het gewenste resultaat te bereiken. Onze cultuur is open en transparant en vragen stellen wordt gestimuleerd. Jouw resultaten en die van je team zijn voor iedereen inzichtelijk en worden gedeeld samen gedragen. Je uiteindelijke beoordeling bestaat uit feedback die je krijgt van collega's en klanten. Je wordt voortdurend aangemoedigd om bezig te zijn met je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Jouw ontwikkeling

Jij bepaalt je eigen leercurve! Door de afwisseling in projecten krijg je al snel een gevoel waar je sterke en zwakke punten liggen. Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend. Je kunt zelf aangeven waar je behoefte hebt aan extra kennis. Kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke voorwaarden om goed in te kunnen spelen op de vraag van de opdrachtgevers.

We hebben daarom een groep van ervaren docenten en trainers om ons heen verzameld die ons begeleiden en trainen op professioneel en persoonlijk vlak. Wat je achtergrond en werkervaring ook is, voor iedereen die nieuw bij ons begint, is er veel te leren.

Meedenken

Meedenken en eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd en onze medewerkers krijgen de kans om bij te dragen vanuit hun eigen kracht en visie. Er zijn overal mogelijkheden voor groei en uitbreiding van onze diensten en we vragen dan ook aan iedereen om daar alert op te zijn. Regelmatig bespreken we de strategie van Thauris als onderneming. Waar zien we kansen en hoe spelen we hierop in?

Onze actuele vacatures vind je hier.