Thauris zoekt nieuw talent

Geautomatiseerde informatieverwerking en digitale communicatie heeft een belangrijk ICT-component. Om bij Thauris te willen werken, moet je daar wel affiniteit mee hebben. Je moet het leuk vinden om te willen weten hoe ICT-processen binnen een organisatie en tussen organisaties werken. Maar dat wil niet zeggen dat je op alle vlakken een ICT-expert moet zijn!

ICT is sterk verweven met alle facetten van de maatschappij. Dat betekent dat wij ook grote behoefte hebben aan mensen met bijvoorbeeld bedrijfskundig, economisch of juridisch inzicht.

Wat voor effect heeft veranderende wetgeving op de huidige of gewenste ICT-processen? Hoe hoog zijn de benodigde investeringen en hoe kunnen we het proces efficiënter maken? Hoe zorgen we ervoor dat er overeenstemming is tussen organisaties en toezichthouders? Dit zijn slechts een aantal vragen die aan bod komen in het geheel van keteninformatisering.

Open sollicitatie

Mocht je jezelf niet direct herkennen in de vacatures die op dit moment open staan, dan kun je altijd contact met ons opnemen om te informeren naar carrièremogelijkheden bij Thauris. Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe collega's om onze organisatie te versterken!

Actuele vacatures

Onze actuele vacatures vind je hier.